Ostoskori

Suomen Street Workout yhdistyksen järjestämä leiri järjestetään jälleen!

Leiri pidetään Mäntsälässä, Moose Gymin tiloissa heti pääsiäisen jälkeen 15.-16.4.

Leiri on suunnattu kaikentasoisille harrastajille, ja tuttuun tapaan päivän workshopit on kaikki jaoteltu eri tasoisiin ryhmiin; aloittelijat, harrastajat & kokeneet. Kaikille on luvassa jokaisen ohjaajan tarjoama sisältö, ja seuraavana esittelyssä onkin leirin ohjaajat sekä sisältö:

Anni ja Sami Perälä ovat ohjanneet parkouria ja akrobatiaa yli 10 vuotta. Sami on kilpaillut aktiivisesti ulkomailla ja tuonut lajille tunnettavuutta. Molemmilta löytyy judosta musta vyö ja Anni on opiskellut sirkusartistiksi Lahdessa. Sami ja Anni vetävätkin leirillä erilaisia akrobatia pisteitä; Anni vastaa trampoliinilla tehtävistä tempuista ja Sami opettaa enemmän lattialla / airtrackilla tehtäviä temppuja.

Annika Koljonen on sirkusartisti, päälajeinaan käsilläseisonta ja tanssiakrobatia. Oma into näitä kohtaan on vienyt Annikan Belgiaan asti, jossa hän nykyään opiskelee esittäviä taiteita ja syventyy yhdistämään perinteistä käsilläseisontatekniikkaa akrobatiaan ja liikkeeseen. Leirillä Annika yllätyksellisesti ohjaakin käsilläseisontaa!

Tomi & Mikko ovat ohjanneet Street Workouttia jo kohta vuosikymmenen verran ja ovatkin opettaneet mm. jo satojen ihmisten ensimmäiset Muscle upit. Tomin ja Mikon opeissa pääset leirillä opettelemaan mm. Muscle uppia, Human Flagia sekä Front & Back Leveriä.

Leirin tarkempi aikataulu ja sisältö julkaistaan tämän viikon aikana.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Google formsin kautta (tästä linkistä):

Mitä saat (vähintään) leirin aikana:

  • Pääset osallistumaan yhteensä 6 eri workshoppiin eri valmentajien johdolla
  • Parhaat vinkit ja ohjeet alan huipuilla tavoiteliikkeisiisi
  • Pääset tutustumaan uusiin, samanhenkisiin ihmisiin ja mahdollisesti voit löytää vaikka harrastajakaverin lähiseudultasi
  • Iän ikuiset muistot upeasta tapahtumasta
  • Leirin jälkeen löydät varmasti yhden jos toisenkin uuden lihaksen kropastasi

Leirin hinta early birdinä 129€ (voimassa 13.-26.3) ja normaali hinta on 149€. Paikkoja leirillä on vain rajoitetusti (44 hlö).

Huom. Pidämme kuitenkin muutosoikeudet ja tapahtuma järjestetään vain mikäli saamme tarpeeksi osallistujia. Osallistujien minimimäärä on 20.


0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *