Ostoskori
Leirin ohjaajat sekä SSW:n hallitus

Yhdistyksen toinen vuonna 2019 järjestettävä leiri pidettiin Konalassa, Game of Skills areenalla. 

Leirillä ohjaajina toimivat huippuvalmentajamme Otto (odinmovement) Vainio Suomesta, Pauls Jemeljanovs Latviasta, Malin Jansson sekä Daniel Flefil Ruotsista. 

Leireillä käytiin jokaisen harrastajan tasoon – aloittelijoista kilpaurheilijoihin – nähden erilaisia harjoitteita. Pauls sekä Daniel opettivat pääasiassa dynaamisia liikkeitä, kuten tangolla vauhdinottoa ja haastavampia liikkeitä kuten swing 360 ja shrimp flippiä. Otto on Suomessa sekä maailmalla hyvin tunnettu käsilläseisonta taidoistaan. Oton vastuulla olikin leirillä käsilläseisonta ja sen oheisharjoittelu. Tasoikkaimpien kanssa käytiin mitä hurjimpia käsilläseisonnan versioita, mm. hollow back käsilläseisontaa läpi. Leirillä oli mukana myös harrastajia, jotka eivät olleet ikinä aiemmin seisoneet käsien varassa. Leirillä he pääsivät Oton turvallisissa käsissä ponnistamaan käsilläseisontaan ja osa pääsi tuntemaan, millaista oli seistä ensimmäistä kertaa käsien varassa – jopa ilman tukea!

Malin opettamassa Back Leverin tekniikkaa.

Malin taas opetti monipuolisesti erilaisia voimaliikkeitä, kuten back leveriä, muscle uppia ja V-istuntaa. Jälleen kerran muutama leiriläinen sai elämänsä ensimmäisen muscle upin, ja siitä riitti energiaa ja riemua pitkälle!

“Leireillä on aina huippu meininki!”, kuulee usein harrastajien suusta leirimeiningeissä. Leireillä parasta onkin päästä treenaamaan täysin uusia juttuja, rikkomaan omia rajojaan ja tutustumaan kanssa harrastajiin! “Koko leirin ajan oli ihan mahtava ryhmähenki ja kaikki kannusti toisia ja oli valmiita auttamaan muita.” Yhteisöllisyys on vahva osa Street Workouttia ja se korostuu varsinkin leireillä, missä harrastajat pistetään kokeilemaan aivan uusia juttuja. Tällöin toisten kannustus ja ohjaajien turvalliset ohjeet auttavat jokaista ylittämään rajansa, jopa itseään odottamattomalla tavalla.

Seuraa ajankohtaisia tiedotteita, jotta sinäkin pääset kokemaan kaikkea tätä ensi kerralla!


0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *