Ostoskori

Ensimmäistä kertaa Suomen Street Workout historiassa nähdään ja koetaan SM-karsintakilpailut. Karsinnat järjestetään jokaisesta neljästä kilpailtavasta kategoriasta ja ne järjestetään kolmella paikkakunnalla. Näin ollen pyritään tavoittamaan urheilijoita paremmin koko Suomesta.

SSW ry kuvapankki 2019

Miksi karsinnat järjestetään?

Karsintojen järjestäminen on ollut yhdistyksen tehtävälistalla pitkään. Jo ennen pandemiaa oli selvää että kilpailuissa kiersivät vuodesta toiseen samat naamat, ja uusien kilpailijoiden mukaan saaminen oli hyvin haastavaa. Potentiaalisia kilpailijoita, sekä nuoria lupauksia haastatellessa selvisi että kilpailujen taso oli yksinkertaisesti liian korkealla. Suoraan SM-kilpailuihin hyppääminen Edgar Zindogan, Benjamin Lundbergin tai Tatu Vihron kaltaisia staroja vastaan tuntui olevan epämotivoivaa.

Vuoden 2022 SM-karsintoihin osallistuvat kaikki, kun taas parhaimmin SM-kilpailussa sijoittuneet urheilijat, lunastavat paikkansa jo ensi vuonna suoraan SM-kilpailuun. Näin ollen luodaan Suomeen myös kilpailutaivaltaan aloitteleville sopiva kilpailuformaatti, jonka osallistumiskynnys on huomattavasti matalammalla kuin itse SM-kilpailun.

Miten ilmoittaudun mukaan SM-karsintoihin?

Ilmoittautuminen SM-karsintakilpailuihin on nyt avattu. Ilmoittautua voi kuka tahansa Suomen kansalainen tai pysyvän asuinpaikan Suomessa omaava luonnollinen henkilö.

Karsintakilpailuihin osallistuvalla täytyy olla voimassa oleva Suomen Street Workout ry:n kilpailulisenssi.

Karsintakilpailuja järjestetään seuraavilla paikkakunnilla:

  • Jyväskylä 11.6. (Freestyle, Strength, 1RM)
  • Turku 12.6. (Strength, Power, 1RM)
  • Espoo 18.6. (Freestyle, Strength, Power, 1RM)

Lue lisää eri kilpailukategorioista tästä.

Ilmoittautua voi täyttämällä kaavakkeen oheisen linkin takaa.

https://forms.gle/4qE9vqCsrKoEQqDV6

Nähdään kisoissa!


0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.